JEANETTE LUNDMARK
 

Jag heter Jeanette Lundmark, är 29 år och bor tillsammans med min sambo, våra två barn, 2 aussie killar och katt i ett litet hus långt ute på landet i fjärås.

Mitt liv har mer eller mindre alltid kretsat kring djur, framför allt hästar och hundar. Under hela min uppväxt har hundar funnits där i familjen, och jag minns tidigt hur vi umgicks tillsammans med hundarna på ett lekaktigt sätt.

Intresset har alltid funnits där, och när jag var 20 fick jag möjlighet att börja arbeta på ett hunddagis och då exploderade intresset om än mer. Jag fick möjlighet att dagligen följa och umgås med 40 hundar i större grupper under 2 års tid, helt fantastiskt och en riktig erfarenhet.

Jag har haft förmånen att dela livet med många olika typer av hundar. Golden retriever, schäfer, amstaff mix, rottweiler mix, dogo argentino och nu australian shepherd. Alla individer har lärt mig massor om olika raser och individer, framförallt min sista dogo lämnade ett extra stort tassavtryck i hjärtat och tillsammans gick vi massor av kurser och utbildningar.

Jag tillbringar all min ledig tid tillsammans med mina hundar, lydnadsträning eller en stund i skogen. Då mår jag bäst!

Till våren kommer jag att bli klar med min Instruktörsutbildning och jag ser fram emot att hålla kurser på ByrackaByrån.