NOSE WORK TEMATRÄNINGAR
 

13/11 19.30 - 20.30 – Tema behållarsök
Vi provar att söka på flera olika typer behållare och formationer av dem, tränar på att läsa av vår hund i söket och själva utforma en sökstrategi. Fullsatt!

20/11 19.30 - 20.30 – Tema inomhussök
Vi söker i ett par olika inomhusmiljöer och studerar de svårigheter de kan innebära, övar på grov/finsök och provar områden med flera gömmor. Fullsatt!

27/11 19.30 - 20.30 – Tema höga gömmor
Höga gömmor är svårt, men utmanande och väldigt roligt! Vi kommer arbeta med hundens motivation för höga gömmor och göra olika övningar som stärker hundens förmåga att jobba sig uppåt, och också läsa av vår hund i de situationer då den inte når upp till doftgömman och kanske inte markerar på samma sätt som den brukar. Fullsatt!

4/12 19.30 - 20.30 – Tema markeringar
Vi tränar under kvällen på att få in en tydligare markering från våra hundar, genom flera olika övningar och tankesätt. Vi utgår ifrån den markering ni redan har och utvecklar den! 2 platser kvar

11/12 19.30 - 20.30 - Tema sök med lös hund
Vi kommer prova på att söka med hunden i vanligt koppel, i långlina och lös (hundarna kommer vara inne och söka en i taget). Hur stor roll spelar vi förare in i hundens sök? Blir hunden stöttad av att ha oss nära eller tvärtom störd? Är det någon skillnad när hunden söker lös eller i koppel? Det blir en intressant kväll där ni förare får lägga mycket tid på att studera er hund för att kunna läsa av den bättre på träning och tävling. Fullsatt!


1 timma
200 kr per tillfälle
Max 5 deltagare

 Anmälan.

Tänk på!

• Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail tillsammans med en faktura.
Fakturan ska betalas i sin helhet till vårt bankgiro. 
På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges.
Betalningen skall vara genomförd senast 1 vecka innan kurstart.

•Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

• Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram.

För mer information, vänligen läs om våra anmälningsvillkor