HUNDMASSÖR
 

Efter en lång, svår och komplicerad tid som följd av en korsbandsruptur hösten 2011 väcktes mitt intresse ännu mer för friskvård, förebyggande och rehabiliterande. Komplikationer avlöste varandra och en utdragen rehabilitering låg framför oss.

Förra året tog jag äntligen beslutet att ansöka och i januari 2016 kom jag in på utbildningen för att bli Friskvårdskonsulent på hund.
Till hösten kommer jag även påbörja utbildningen till att bli Canineopat. 

I juni 2016 beräknas jag vara certifierad massageterapeut, näringsfysiolog och träningsfysiolog på hund. 

Jag ser verkligen fram emot ett långt och roligt samarbete med Byrackabyrån, men även att få träffa er och era fyrbenta vänner. 
/ Karolina

Dagens hundar, likt vi människor, lever i en stressig miljö.
Många hundar tränas även hårt och får därmed ökat slitage på kroppen, vilket medför ömmande muskler, senor och ligament. Efterhand blir dessa slitage mer smärtsamma och hindrar hunden från att röra sig på ett naturligt sätt. Det innebär i sin tur att kroppens övriga muskler blir överbelastade.
Redan där kan hunden ha en relativt lång väg tillbaka för att få ordning på musklerna.
Så gör både din hund och dig en tjänst att ta för vana att låta någon kolla över din hund 1-2 gånger/år.
På detta vis kan du minska eventuella veterinärkostnader, men det bästa av allt, få en friskare, gladare och mer rörlig hund

En utredning innebär att man börjar med att gå igenom hunden och känna efter vad just den hunden verkar behöva hjälp med, därefter inriktar jag mig på det som behövs för att få din hund att öka rörligheten, må bättre och hålla sig frisk i musklerna längre.

400 kr / behandling

KONTAKT

Karolina Nilsson

Varbergs Hundhälsa


www.varbergshundhalsa.se
info@varbergshundhalsa.se


0706-82 54 55